Web Design.

Uw website is het canvas van uw bedrijf. Wie u bent, straalt uw website uit en is vaak de eerste indruk die de klant krijgt. Daarom is het belangrijk een mooi design te hebben dat aansluit bij uw identiteit en de wensen van uw klant.

Of u nou een een eenvoudige website hebt met een paar pagina’s of een webshop waar klanten producten kunnen kopen, ze vereisen altijd een sales funnel die perfect moet uitgedacht zijn. Graag kijken we met u naar de customer journey en hoe u wilt dat de klant een aankoop ervaart.

CONTACT US

Social Media Marketing.

Social Media Marketing is één van de krachtigste tools om je doelgroep te targetten. Met Facebook Advertising kan je de mensen o.a. bereiken op basis van leeftijd, interesses en nationaliteit. Alleen de mensen die mogelijk interesse hebben krijgen je advertenties te zien.

Door middel van Facebook en Instagram kunnen we ervoor zorgen dat uw bedrijf meer bekendheid krijgt en klanten uw producten of dienst te zien krijgen. Het enige wat u nodig heeft is een facebook bedrijfspagina die we voor u willen opzetten mocht u deze nog niet hebben. Hierna kunnen we samen nadenken over grafische content die men te zien krijgt.

LEES MEER

Google Ads.

Door het kiezen van de juiste zoekwoorden kunnen we er voor zorgen dat mogelijke klanten bij uw bedrijf uitkomen als ze zoeken naar uw geleverde dienst/product.

Nadat we met u hebben gekeken naar mogelijke zoektermen en deze hebben vertaald in een campagne begint de reis pas net. Hierna maken we passende advertenties en kiezen we de juiste landingspagina’s. Helaas is niets perfect na de eerste keer en dat weten we. Daarom krijgt u na de eerste maand een optimalisatie van uw campagne geheel gratis als u ons uw campagne laat opzetten.

Wilt u alleen uw campagne optimaliseren? Dat kan natuurlijk ook. Lees over onze unieke manier van optimalisatie 

OPTIMALISATIE

Analyseren.

Meten is Weten. Daarom is het analyseren van uw resultaten belangrijk. Onze Lads hebben een Google Analytics Certificate en weten dus waar ze het over hebben.

We zullen van uw campagne een rapport maken waaruit we een plan van aanpak maken voor verdere campagnes. Uit de gegevens van uw website kunnen we precies zien bij welke pagina uw klanten de website verlaten, hoe ze op de website komen en waar ze vandaan komen. Uit de gegevens kunnen we vervolgens bepalen wat goed werkt op uw website of waar juist meer aandacht aan besteed moet worden.

CONTACT US

Vraag een gratis consultancy aan.

Contacteer ons zodat we vrijblijvend kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

CONTACT US