Social Media, Adverteren Anno 2020.

Tegenwoordig wordt door heel Nederland social media gebruikt. Dit biedt voor adverteerders de mogelijkheid om aandacht te trekken van mogelijke klanten terwijl ze naar hun schermpje aan het kijken zijn.

Lees direct wat voor u de mogelijkheden zijn!

Instagram

Via Instagram kunnen we op 2 manieren de aandacht trekken van mogelijke klanten. Dit kan via een advertentie die tevoorschijn komt als ze door de zogenaamde verhalen heen klikken. Vanuit hier kunnen ze op een link klikken die ze brengt naar uw website.

Daarnaast is er de optie om uw advertentie te laten zien tijdens het scrollen op de tijdlijn. Dit maakt het mogelijk om meerdere foto’s te laten zien (mogelijk voor meerdere producten) die aansluit bij de interesses van de gebruiker.

Facebook

Het is met Facebook mogelijk om verschillende doelen op verschillende manieren te kunnen bereiken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om actiever te zijn op Facebook en adverteren voor uw eigen Facebook bedrijfspagina zodat u aanweziger bent op social media. 

Ook is het mogelijk om meer verkeer te generen voor uw website door een advertentie te maken die leidt naar een algemene pagina of naar een specifiek product/dienst.

Vraag een gratis consultancy aan.

Kijken wat de mogelijkheden van social media voor uw bedrijf zijn?

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvend gesprek!

CONTACT US